Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Norah en Sophie

Tandjes, prikken, eten, kruipen

Norah is nu 8 maanden. En terwijl ik dit schrijf, kruipt ze behendig voorwaarts naar de auto waarmee ze wil spelen, een meisjesachtige auto weliswaar, maar een auto.

De dag begint vandaag goed. Norah werd tussen mama en papa wakker en keek de dag aan met een vrolijke oogopslag. Alsof ze wilde zeggen dat ze zich weer helemaal goed voelt. En dat na een dag als gisteren. Een dag waarop ze zo goed at, dat papa zich een lange nachtrust had voorgesteld.

We gaan naar Vietnam. Hiermee heeft straks ook Norah de wereld gezien van Los Angeles tot Saigon. Maar vóór vertrek moesten we nog even pasfoto's maken en natuurlijk prikken halen. En dat was gisteren. Uitgerekend op de dag waarop haar eerste tandje doorkwam. Da's natuurlijk tweemaal geluk, maar ook tweemaal pech.

Zowel Sophie als Norah moesten eraan geloven en dat betekent drie keer huilen. Drie keer? Ja, drie keer. Want dat je moet huilen als jij zelf een prik krijgt, spreekt voor zich. Maar zien dat je zus moet huilen als ze een prik krijgt, dat blijkt ook nog wel een huilbuitje waard. Dus brulden ze in stereo.

Gelukkig duurde dat niet lang. De meiden speelde vrolijk en gingen rustig slapen. Tot 's avonds laat. Toen voelde Norah zich toch te beroerd om lekker in haar bedje te slapen. Logisch, want papa voelde een ruw randje op haar onderste tandvlees. En ja hoor.... Een tandje!!!

Nou, brul maar lekker, denkt papa dan. Ik ben benieuwd waar jij je tanden in gaat zetten!


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Oktober/November 2012

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: