Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Norah en Sophie

De meiden worden groot

Norah is een schatje. Was ze in het begin nog een echte baby die haar papa wanhopig kon maken, omdat papa even vergeten was dat babietjes nu eenmaal brullen als ze krampjes hebben. Domme papa. Laughing

Inmiddels hebben we ons tweede mazzeltje binnen. Opnieuw hebben we een meisje dat van slapen houdt. ' s Avonds lekker op tijd naar ben, 's morgens lekker doorslapen. Dat scheelt een hoop! En ze drinkt erg goed. Dat scheelt ook. Gisteren zat ze zelfs al verlekkerd te kijken terwijl we met zijn drieen aan het eten waren. Ze was letterlijk aan het watertanden!

High five momentje

Terwijl Norah groter groeit, ze weegt alweer ruim 5 kilo, wilde Sophie steeds vaker op het toilet zitten. Die wilde blijkbaar wel wat gewicht kwijt. Nooit gedacht dat we met de hele familie een high-five momentje zouden hebben in de badkamer. Dochterlief bleek een grote boodschap de wijde wereld in te hebben gestuurd. Twee jaar en één maand oud.

Zusjes

Het leukste van zusjes is toch wel dat ze elkaar kunnen vermaken. Daarom wilden papa en mama ook niet zoveel tijd tussen Sophie en Norah hebben. Nu al liggen de dames met veel plezier naast elkaar in het ledikant van Norah. OK, Sophie heeft nog een beetje de neiging om bovenop haar zusje te gaan zitten, maar al met al is het een superduo. Ze kletsen zelfs al met elkaar. In hun eigen taaltje dan. Het ziet er gezellig uit!

 

Crêche

Norah gaat inmiddels ook naar de crêche. Dat was wel even slikken. Ze is nog wel erg klein. Toch gaat het goed. Het was even wennen voor Norah, maar na twee dagen was ze gerustgesteld. De leidsters zijn goed voor haar. Ze heeft haar eigen dekentje en haar hondje, dat scheelt. Sophie vind het wel apart. Eerst haar zusje wegbrengen, daarna gaat ze zelf naar de ijsbeertjes. De groep voor "oude kindjes".

Toen het vorige week heel zonnig was, speelde Sophie buiten bij de crêche. De leidster van de groep van Norah was ook met Norah buiten gaan zitten. Sophie zag haar zitten en ging direct naar haar toe. Ze verloor haar niet meer uit het oog. En de andere kindjes ook niet, want die vonden dat toch wel bijzonder, zo'n klein zusje.

Inmiddels is Norah al een bekende op de crêche. Zo klein en zo'n mooi koppie! En, oh ja, haar stemvolume van de eerste twee dagen heeft ook wel bijgedragen aan haar naamsbekendheid. Een sterk Celine Dion gehalte zullen we maar zeggen. Laughing Hard en indrukwekkend. Maar voor papa's delicate gehoor iets teveel van het goede. Wink


1 reactie

oma Jacomien schrijft:

lieve schatjes, wat fijn dat jullie het samen leuk vinden op de creche. veel kusjes van opa en oma

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Oktober/November 2012

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: