Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Norah en Sophie

Verjaardag grote zus

Norah heeft gisteren de verjaardag van grote zus Sophie gevierd. Sophie werd twee jaar. Da's al een hele leeftijd, zeker voor iemand die net 8 weken is. Het werd niet 1 keer, niet 2 keer, maar liefst 3 keer gevierd. Elke dag zag Norah weer andere gezichten voorbij komen.

Norah voelde gewoon aan dat papa en mama druk waren met de voorbereidingen van de grote dag. Ze sliep rustig door, terwijl papa taart bakte en mama hapjes klaarmaakte. Zo hadden papa en mama de handen even vrij.  En Sophie... die was druk op de crèche. Ook verjaardag vieren...

Norah ging met papa en mama op bezoek op de crèche en keek toe hoe Sophie op zelfgebakken havermoutkoekjes trakteerde. Dat was lekker!!! Maar niet voor Norah, die eet dat nog niet. Ze vond alle kinderen en aandacht erg interessant.

Zaterdagochtend hebben we eerst Sophie wakker gemaakt. En terwijl Norah nog even doorsliep, hebben wij de taart van Sophie versierd. Dat werd een mooie vlindertaart!

Gezellig hoor zo'n verjaardag. Norah vond het wel lekker, in al die verschillende armen liggen. Even door iedereen geknuffeld worden. "Hoe vaak doen we dat? Vier keer per jaar??? Van mij mag dat wel iedere dag!"

Een maand!

Een maand van slaap, honger en buikkrampjes. Voor papa en mama is het weer even wennen. Norah gaat door een fase die huize Pasveer weer een beetje op stelten zet.

Gelukkig wordt Norah ook steeds wakkerder en kijkt ze met haar donkere oogjes aandachtig om zich heen. Ze begint ook wat te brabbelen.

De hele familie en vriendenkring heeft ze zo'n beetje gezien. Telkens weer even die luikjes open en kijken in wiens armen ze nu weer ligt.

Oogjes open en... Jawel we zitten in Park Oog in Al. Oogjes nog een keer open en we zijn in Zwolle. Zo gingen ze open bij de GGD. We moesten slagen voor een Tuberculose-test. Opa's toestand wordt gelukkig beter en zo'n beetje de hele familie moest gecontroleerd worden op Tuberculose.

Wat ziet Norah nou? De Notre Dame, de Eiffeltoren, het Louvre, de gele trui-rijder van de Tour de France. Een hotelkamer. Samen met enkele familieleden zijn we gezellig een lang weekend naar Parijs geweest. Het was een nieuwe ervaring voor Norah wat ze goed door stond.

Norah Lynn doet het goed. Ze drinkt redelijk....

Haar eerste consultatiebezoek heeft ze ook al achter de rug. Kleren uit is niet haar ding. Ze zette het op een brullen en stopte niet meer totdat ze weer aangekleed een flesje kreeg als troost. Onze kleine meid is 55 cm lang en weegt 4400 gram. Ze zit op de middelste lijn van de groeicurve.

Zet 'm op Norah.

Norah Lynn Pasveer - Welkom!

Het is enkele minuten voor drie 's nachts wanneer mama en papa met de auto over de nachtelijke snelweg naar het WKZ rijden. De rit duurt twee weeen. Papa rijdt door. De weg is leeg en mama ... Mama begint aan een lange dag.

Veel doorzettingsvermogen, veel mentale kracht om pijn weg te werken en veel 1,2,3 telgeluiden verder wordt dan eindelijk besloten om de kleine te halen. Een einde aan een lange dag. Het begin van een lang leven. Norah Lynn is een feit. Haar tijd begon negen maanden geleden en zal zich zichtbaar aan ons openbaren. Het begint met een donkere haardos. De rest... Wachten we af.

Norah Lynn Pasveer, zusje van Anne Sophie Van Pasveer. Dochter van An en Sanne Pasveer.

Welkom!!! :-) 

« Vorige pagina

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Oktober/November 2012

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: